Jdi na obsah Jdi na menu

VÝUKA ZPĚVU

Vystudovala jsem aprobaci psychologie – hudební výchova a následně učitelství sólového zpěvu na pedagogické fakultě ZČU v Plzni, kde mě pedagogicky vedla Mgr. Romana Feiferlíková, Ph.D. Díky programu Erasmus jsem studovala zpěv u Ursuly Schönhals na filosofické fakultě Technické univerzity v Chemnitz. Absolvovala jsem se pěvecké kurzy u Helen Donath, Hedwig Fassbender, Gabriely Beňačkové, Dagmar Peckové nebo Zlatice Livorové. Opakovaně jsem se účastnila Bachakademie Stuttgart, vedené Helmuthem Rillingem. 

V současné době jsem Ph.D. studentkou Hudební teorie a pedagogiky na pedagogické fakultě Univerzity Karlovy v Praze (disertace Duchovní písně s mariánskou tématikou pro hlas a varhany v tvorbě českých skladatelů 20. a 21. století a jejich využití ve výuce zpěvu).

Od roku 2013 jsem členkou katedry hudební výchovy a kultury PedF ZČU v Plzni a od roku 2017 externě vyučuji hlasovou přípravu na katedře hudební výchovy PedF UK v Praze.

 

Sólový zpěv vyučuji v Praze také soukromě:

učím dospělé a mládež od cca 15 let, začátečníky i pokročilé

výuka v češtině, angličtině a němčině

zaměřuji se především na klasický zpěv 

kromě práce na technice a interpretaci pomohu s přípravou na přijímací zkoušky, soutěže atd.

 

V případě zájmu o výuku (příp. ukázkovou hodinu) mě kontaktujte na tel. +420 604 255 428 nebo na lucihila(zavinac)email.cz.

Těším se na setkání! :)